Gelegen in het meest prestigieuze deel van de appellation, de ‘Gouden Mijl’, brengt Bodegas en Viñedos Viña Mayor de sterkste punten van de Ribera del Duero tot uitdrukking. Dezelfde drive voor innovatie die onze eerste stappen kenmerkte als een van de eerste caves die onderdeel vormden van de DO, de appellation, in 1986. Diep respect voor de omgeving en het lokale landschap van heuvels en hellingen die uitkijken over de majestueuze rivier de Duero, en de schitterende wijngaarden rondom de wijnmakerij die een uitgesproken elegantie uitstralen.

Onze wijnbouw is diep geworteld in traditie. Wij streven naar maximale expressie van dit land met zijn ongenaakbare schoonheid en maken wijnen met een eigentijds karakter. Ons assortiment, nu opnieuw gelanceerd naar de grote brede, toekomstgerichte visie van onze wijnmaker Almudena Alberca, is erkend en bekroond in de belangrijkste gidsen en competities wereldwijd.

Onze actieve betrokkenheid bij het milieu is duidelijk omschreven. We zijn Wineries for Climate Protection (WfCP) gecertificeerd sinds 2011, wat het behoud tot doel heeft van habitat, traditie en wijncultuur in het licht van een fenomeen van fundamentele invloed op de wijnbouw: klimaatverandering.

Deel dit!
 
Vanden Bussche & Zoon
Vinos Granada
Breeschstraat 29
1020 Brussel, Belgïe
Tél : +32(0)2 428 32 20
M. BUTTINI Angelo (Sales Manager)
Mobile : +32(0)475 73 90 46
02 428 32 20Bel onze kantoren
0475 73 90 46Bel onze Sales Manager
Google Maps
Breeschstraat 29 1020 Brussel, Belgïe

Volg ons ook op :

Voordat we ons verlaten...

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwe producten, onze jaartallen, ...