Gelegen aan de voet van Laguardia tussen de Sierra de Cantabria en de kronkelende Ebro werkt de Bodegas Palacio in de oorspronkelijke dynamische spirit uit de tijd dat Cosme Palacio in 1894 de leiding nam over het familiewijngoed.

De wijngaarden hier zijn een ware schatkamer! De beschutting van de imposante rotsen van de Sierra de Cantabria biedt de ideale voorwaarden voor de tempranillo en de viura druif. Hooggelegen, op het zuiden, een kalkhoudende kleibodem, een uniek microklimaat met Mediterrane en Atlantische invloeden. Een geweldig potentieel voor finesse, met de grootst mogelijke aandacht opgevoed.

Het wijngoed heeft altijd in het teken gestaan van traditie gecombineerd met innovatie. Innoverende besluiten zijn bijvoorbeeld de strenge selectieprocedures voor de druiven, de gescheiden vinificatie van elk perceel, rijping in de beste nieuwe fusten van Frans eiken en een lange maceratietijd. Dankzij deze werkwijze worden de wijnen tot een uniek voorbeeld van harmonie, evenwicht en expressie.

Deel dit!
 
 
Vanden Bussche & Zoon
Vinos Granada
Breeschstraat 29
1020 Brussel, Belgïe
Tél : +32(0)2 428 32 20
M. BUTTINI Angelo (Sales Manager)
Mobile : +32(0)475 73 90 46
02 428 32 20Bel onze kantoren
0475 73 90 46Bel onze Sales Manager
Google Maps
Breeschstraat 29 1020 Brussel, Belgïe

Volg ons ook op :

Voordat we ons verlaten...

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwe producten, onze jaartallen, ...